Miloš Rábl

hudebník, skladatel, podnikatel...

Začátky.

Všechno začalo velmi dávno, ještě na základní škole. Místo komba se tehdy používalo rádio a pět lidí na "koncertě" bylo "narváno". Postupně cítíte jak se pomalu a jistě pohybujete směrem ke svým snům. Úspěchy i neúspěchy k životu patří a mám pocit, že vytváří osobnost a úctu k tomu co děláte i k ostatním muzikantům. Začínal jsem s touhou a snahou stát se basákem. To se léty podařilo a přivedlo mě to i k podnikání. Budování vlastního studia až po vydavatelskou a produkční společnost "sorea-media". Časem jsem začal fušovat do řemesla klávesákům a podařilo se mi vydat několik CD s mou hudbou. To mne postihlo do té míry, že jsem začal produkovat CD kamarádů a samozřejmě nahrávat spoustu dalších nástrojů. Nejsem žádný pianový virtuos, ale své sny jsem si splnil a plním i dále. 

Pokračování.

Miloš Rábl je profesionální hudebník působící například v doprovodné skupině BACILY legendárního českého zpěváka VÁCLAVA NECKÁŘE jako baskytarista a kontrabasista. Současně působí i v jiných méně známých tělesech a také jako studiový a nájemný hudebník. Věnuje se i komponování hudby a díky fenomenálnímu fotografovi Petrovi Horálkovi vznikl například titul a to CD a kniha NEBESKÉ SYMFONIE, která je doprovázena jeho hudbou a v tištěných mediích byl označován jako klávesový virtuóz, což on sám považuje za přehnané a svou tvorbu považuje za zhudebnění svých vizí. Velký podíl na tomto titulu nese i Vláďa Slezák - hvězdný badatel (hvězdárna Žebrák) a mediální pracovník v rozhlasových médiích.

Podílí se svou tvorbou i na dalším titulu LAND OF MY SOUL opět jako skladatel i interpret.
Ve světovém prostoru se pohybuje i několik jeho obrazových vizí.
Je provozovatelem a zároveň zvukovým i hudebním režisérem svých dvou nahrávacích studií ( SOLISKO a SOREA). Několikrát se osvědčil i jako producent a provozuje svůj vlastní label SOREA-MEDIA. Nyní zahajuje spolupráci jako MUSIC AMBASSADOR EUROPEANE SOUTHERN OBSERVATORY.

Diskografie:

2017 NEBESKÉ SYMFONIE CD

2018 Pavla Štěpničková a Miloš Rábl - LAND OF MY SOUL CD

2020 Pavla Štěpničková a Miloš Rábl - KRUHY SE TOČÍ CD

2020 MAN PETTY - .....ještě je naděje CD

Digitální vydání sorea -media

2020 Heaven's Symphonies

2020 Pavla Štěpničková a Miloš Rábl - THE CIRCLES ARE TURNING
2020 Pavla Štěpničková a Miloš Rábl - KRAJINA MÉ DUŠE
2021 Heavenly Wanderer

2021 TRILOGIE OBJEVŮ - TRILOGY OF DISCOVERIES vinyl LP